+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Penzion Best Reviews

Hotel ratings

91%
Perfect

by 33 reviews

  • Staff

    92%
  • Cleanliness

    94%
  • Equipment

    88%
  • Comfort

    90%
  • Value for money

    92%
Show reviews written by:
  • group of friends
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Jana

single traveler, 28.5.2016

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
60%
  • Příjemný personál, čistota pokoje.

Anett Groß

single traveler, 16.5.2016

Česká republika

  • Overall rating
84%
  • Es war alles i.O personal war sehr freundlich.

Anonym

single traveler, 27.4.2016

Čeština

  • Overall rating
48%

(without text rating)

Anonym

single traveler, 25.4.2016

Čeština

  • Overall rating
88%

(without text rating)

Anonym

single traveler, 25.4.2016

Čeština

  • Overall rating
92%

(without text rating)

Blažena Slámová

single traveler, 10.4.2016

Česká republika

  • Overall rating
96%

(without text rating)

Miroslav Dušek

single traveler, 1.3.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
100%
  • Všechno i paní recepční.

  • Vše se líbilo.

Zdeněk Jurečka

single traveler, 12.2.2016

Česká republika

  • Overall rating
92%
  • úžasný personál - paní majitelka (?) příjemná, rychlá, přesná, neformální,.....

Stanislava Doležalová

family with older children, 6.2.2016

Česká republika

  • Overall rating
100%
  • Byli jsme příjemně překvapeni,ubytování i ranní snídaně byly super. Doležalovi

Eliška

young couple, 6.2.2016

Česká republika

  • Overall rating
96%
  • Velmi příjemná paní vedoucí! Slušné chování personálu je základ všeho, takže za mě spokojenost!

Anonym

single traveler, 15.10.2015

Čeština

  • Overall rating
96%

(without text rating)

Jitka Dvořáková

mature couple, 16.8.2015

Čeština

  • Overall rating
60%
  • Sestavení tabulky hodnocení nevystihuje přesně naše zkušenosti. Penzion Best je svým vybavením komfortní,pokoje pěkně zařízené, výhodou je kromě televize a připojení na internet i chladnička, kterou jsme v horkých dnech velmi ocenili. Při příjezdu maximálně čisto, penzion je pohodlný, umístěný na výhodném místě. Parkoviště zajištěno ve dvoře penzionu. Velice kladně hodnotíme bohatost snídaní, pestrý výběr jídel a ochotu paní majitelky. Rádi se sem vrátíme.

  • Těžko můžeme hodnotit personál, kromě paní majitelky jsme žádný neviděli. Mrzelo nás, že celý týden se na pokoji neuklízelo, nevynášely se odpadky, nevyměnily se ručníky. To jsou hlavní nedostatky našeho pobytu v penzionu Best. Domníváme se, že při ceně 1200,-Kč/den by tyto základní služby měly být samozřejmostí.

Miroslav Žallmann, MUDr.

single traveler, 7.6.2015

Čeština

  • Overall rating
44%
  • Pokoj uklizený, čistý, ložní prádlo a ručníky čisté Personál (pokud byl přítomen) ochotný Příznivá pozice na okraji centra Parkování ve dvoře

  • Mezi 14. a 15. hodinou, což je čas obvyklý, nebylo možné se ubytovat. Personál nereagoval na zvonění u recepce, telefon nezvedal Začátek podávání snídaně v 8 hodin považuji za pozdní Snídaně spartánská, některé součásti poměrně chudého sortimentu (párky) nebyly k dispozici již v 8,15 hod Pečivo doplňováno se značnou prodlevou Oblečení personálu velmi ležérní - na hranici přijatelnosti

Hana

mature couple, 14.9.2014

Čeština

  • Overall rating
100%
  • Profesionální služby na úrovni. Doporučuji.

Anonym

family with older children, 13.9.2014

Čeština

  • Overall rating
100%

(without text rating)

Ivana

family with older children, 1.9.2014

Čeština

  • Overall rating
98%
  • Příjemné jednání ze strany paní majitelky,poskytnutí stravování mimo stanovené provozní hodiny. V pokojích vše OK.Moje rodina byla velmi spokojena.

  • žádné

Miroslav Sívek

family with older children, 1.9.2014

Čeština

  • Overall rating
96%

(without text rating)

TESLA JIhlava, s.r.o. Michal Janouškovec

single traveler, 14.5.2014

Čeština

  • Overall rating
88%

(without text rating)

Pavlína

mature couple, 4.5.2014

Čeština

  • Overall rating
96%
  • Byli jsme velmi spokojeni. Personál byl milý a vtřícný. Pokoje útulné a čisté, snídaně bohatá. Mohu jen doporučit, možná až bude zase čas, přijedeme se podívat.

Tibor

family with young children, 3.5.2014

Čeština

  • Overall rating
100%
  • Celkový dojem na výbornú!

TESLA Jihlava, s.r.o. Michal Janouškovec

single traveler, 30.1.2014

Čeština

  • Overall rating
90%
  • - příjemná majitelka, parkování součástí penzionu, domácké prostředí

WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.